Welkom bij AvanHamond.nl!

Hoeden

Carnavalshoeden gezocht? A. van Hamond is dé specialist in carnavalskleding en carnavalsaccessoires. Bekijk snel ons volledige assortiment carnavalsartikelen > > >

Lees meer

Carnavalshoeden, accessoires en kleding

Voor bijzondere carnavalshoeden, accessoires en carnavalskleding bent u bij van A. Hamond B.V. aan het juiste adres.
Combineer uw carnavalsoutfit dit jaar eens met een te gekke carnavalshoed; een stoere FBI cap als aanvulling op een politie uniform of een glitter carnavalshoed bovenop een disco kostuum. Wees creatief en vul aan met onze vele carnavalsaccessoires!
Met meer dan 30.000 carnavalsartikelen in het gehele assortiment hebben wij altijd wel damesheren en kindercarnavalskleding die naar uw wens is.
Kijken of de carnavalskleding past en hoe verschillende carnavalshoeden u staan doet u natuurlijk in ons pand in Sint Michielsgestel. Al jaren staan wij van maandag tot zaterdag klaar om carnavalvierders te ondersteunen bij hun zoektocht naar de perfecte carnavalsoutfit.
Direct inspiratie op doen? Bekijk snel al onze carnavalskleding > > >

Veel mogelijkheden dankzij ons grote assortiment

Onze spraakmakende carnavalshoeden combineert u geheel naar wens met de vele carnaval accessoires en carnavals kleding uit ons assortiment. In ons assortiment vindt u de meest gangbare maten carnavalskleding voor kinderen, dames en heren.
Onze dames carnavalsoutfits hebben wij beschikbaar in de maten 34 t/m 50 en de heren vinden gemakkelijk carnavalskleding in de maten 48  t/m 64. Voor de jongere carnavalsvierders hebben wij babymaten van 68 t/m 104 en kindermaten carnavalskleding lopen bij ons van 98 t/m 176.
Mocht uw maat hier niet tussen staan en/of als u speciale wensen heeft voor uw carnavalshoed, accessoire of kleding; Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op.
Wij hebben namelijk de mogelijkheid om carnavalshoeden, accessoires en kleding speciaal voor u na te bestellen en te leveren.
Dit is ook mogelijk voor het kleden van (grote) groepen.
Dankzij onze ruime voorraad carnavalsartikelen en de mogelijkheid om snel na te bestellen en leveren zijn wij in staat om vriendengroepen, families of verenigingen te voorzien van (dezelfde) carnavalskleding, carnavalshoeden en carnavalsaccessoires.
Vraag ons geheel vrijblijvend naar de speciale voorwaarden voor (grote) groepen of bekijk hier snel ons totale assortiment aan carnavalsartikelen!

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 99

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 99

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in