Welkom bij AvanHamond.nl!

Pruiken

Carnavalspruiken gezocht? A. van Hamond is dé specialist in carnavalskleding en carnavalsaccessoires. Bekijk snel ons volledige assortiment carnavalsartikelen > > >

Lees meer

Carnavalspruiken, kleding en accessoires

Voor spraakmakende carnavalspruiken, aanvullende accessoires en bijzondere en betaalbare carnavalskleding bent u bij van A. Hamond B.V. aan het juiste adres.
Kies dit jaar eens voor een in het oog springende pruik voor carnaval. Creëer bijvoorbeeld in een mum van tijd een Elvis kapsel, hang de clown uit of ga voor de disco look. Combineer carnavalspruiken naar wens met de vele carnavalsoutfits en accessoires uit ons assortiment en wees creatief!
Met meer dan 30.000 carnavalsartikelen in het gehele assortiment hebben wij altijd wel damesheren en kindercarnavalskleding die past bij uw gekozen carnavalspruik of hoed.
In ons pand in Sint Michielgestel bent u 6 dagen per week (van maandag tot zaterdag) van harte welkom om de carnavalskleding, carnaval accessoires en carnavalspruiken uit ons assortiment te komen bekijken en passen.
Direct inspiratie op doen? Bekijk snel al onze carnavalskleding > > >

Ons grote assortiment zorgt voor mogelijkheden

Dankzij ons ruime assortiment carnavalsartikelen zijn wij in staat om jong en oud van bijzondere en betaalbare carnavalskleding, carnavalspruiken en accessoires te voorzien.
Voor de allerjongste feestvierders hebben wij  babycarnavalskleding in de maten 68 t/m 104 in het assortiment en voor de oudere kinderen hebben wij de maten 98 t/m 176 vrijwel altijd op voorraad. Dames carnavalskleding hebben wij in de maten 34 t/m 64 en de heren vinden bij ons altijd carnavals kleding in de maten 48  t/m 64.
Bent u op zoek naar een andere maat en/of heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!
Wij hebben namelijk altijd de mogelijkheid om carnavalspruiken, accessoires en kleding in speciale maten persoonlijk voor u na te bestellen en te leveren.
Dit biedt ook mogelijkheden voor het kleden van (grote) groepen.
Dankzij onze ruime voorraad carnavalskleding en de mogelijkheid om snel na te bestellen en leveren zijn wij goed in staat om vriendengroepen, families en verenigingen te voorzien van (dezelfde) carnavalskleding, carnavalspruiken en overige carnavalsaccessoires.
Vraag ons vrijblijvend naar onze speciale voorwaarden voor (grote) groepen of bekijk hier direct ons totale assortiment aan carnavalsartikelen!

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 123

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 123

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in